Σάββατο 24 Φεβ 2018
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Κεραστικά

Λουκούμι
Ανάλογα με τις απαιτήσεις παρασκευάζονται 3 τύποι. Χαρακτηριστικό γνώρισμά τους είναι η πλούσια και αρωματισμένη γέμιση τους, και η τραγανή ζύμη τους.
Coconut
Κατασκευάστηκε ειδικά για τα ζευγάρια που θέλουν να δώσουν κάτι ξεχωριστό σε λογικές τιμές. Ιδιαίτερο γνώρισμα τους η γέμιση από φοινίκι και καρύδι, ινδική καρύδα στο εξωτερικό και περιλουσμένο από βελγική λευκή σοκολάτα.
Μαμούλι
Το μαμούλι είναι ένα είδος λουκουμιού με πιο αφράτη και γλυκιά ζύμη ενώ η λευκή άχνη αντικαθίσταται από ένα περίτεχνο όμορφο σχήμα.
Κρανέλα Σοκολάτας
Ένα από τα πιο δημοφιλή κεραστικά που προσφέρουμε μετά το Λουκούμι και το Coconut. Χαρακτηρίζεται από την ρευστή γέμιση του από πραλίνα που περιβάλλεται από truffle πασπαλισμένο με ζεστό καβουρδισμένο φουντούκι ή φιστίκι αιγίνης (χαλεπιανό) ανάλογα πάντα με την προτίμηση σας.
Μάρζιπαν Σοκολάτας
Το Μάρζιπαν Σοκολάτας θεωρείτε κεραστικό που εξάπτει την φαντασία. Μια μόνο μπουκιά σε οδηγεί στον πιο γλυκό συνδυασμό γαστρονομικής ηδονής. Αμυγδαλωτό με γέμιση πραλίνα τυλιγμένο σε καβουρδισμένο φουντούκι.
Brownie with Cheese
Τα λόγια είναι περιττά. Απλά δοκιμάστε την δίκη μας παραγωγή από Brownie και κάνετε τις απαραίτητες συγκρίσεις.
Oriental Bounty with Chocolate
Ένα από τα είδη που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ηλικίες, μικρούς και μεγάλους. Το Oriental Bounty with Chocolate περιέχει γέμιση από νουτέλα και ινδική καρύδα.
Κασάτο
Το βαρύ πυροβολικό της ιδιαίτερης ποικιλίας μας. Γέμιση από Swiss roll με στρώση από καρυδιά και περιλουσμένο από μαύρη Βελγική σοκολάτα αρίστης ποιότητας.
Εργολάβος
Ένα από τα παραδοσιακά είδη κεραστικών που πρωτοστάτησαν τη δεκαετία του 80 και που μέχρι σήμερα συγκαταλέγετε στις επιλογές του κόσμου. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά θα σας ενθουσιάσει για την νοστιμιά του αλλά και την ποιότητα του.
Janet
To όνομα του δόθηκε για χάρη μια καλλίγραμμης Λατίνας που ακούει στο όνομα Janet. Ιδιαίτερο κεραστικό με διαδοχικές στρώσεις από φύλλα μπισκότου και ανάμεσα τους γέμιση από λεύκη και μαύρη σοκολάτα περιλουσμένο με Γκάνας.
Muffins
Τα ζαχαροπλαστεία Οριεντάλ φημίζονται για τα ιδιαίτερα muffins που φτιάχνουν με βαρύτητα στη γεύση που δίνει η ρευστή πραλίνα στο εσωτερικό του muffin. Ένα από τα πιο must κεραστικά όσον αφορά τη βάφτιση και με εμφάνιση αναλόγως του concept που επιλέγεται.

Επικοινωνία

  + (357) 22 438408

   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.